Antena 3 Actualitate Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni. Anunț neașteptat de la meteorologi

Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni. Anunț neașteptat de la meteorologi

de Laura Dinu    |    30 Oct 2020   •   09:00
Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni. Anunț neașteptat de la meteorologi
Sursa foto: hepta

Meteorologii anunță o toamnă blândă, în următoarele patru săptămâni temperaturile fiind unele normale pentru această perioadă. Vom avea parte de ploi puține, mai ales în primele două săptămâni de prognoză.

Săptămâna 2 – 9 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și la munte.

Săptămâna 9 - 16 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi ușor deficitare.

Săptămâna 16 - 23 noiembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 23 - 30 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitați vor fi ușor excedentare în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Ploi, lapoviță și ninsori în weekend! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close