Antena 3 CNN Actualitate Prognoză specială pentru Capitală! Ce se întâmplă cu vremea în București

Prognoză specială pentru Capitală! Ce se întâmplă cu vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de o sâmbătă cu vreme caldă, cu temperaturi de 30 - 32 de grade, însă duminică lucrurile se vor schimba iar temperaturile vor scădea semnificativ, potrivit prognozei specială pentru Capitală.

Prognoză specială pentru Capitală! Ce se întâmplă cu vremea în București
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    15 Aug 2020   •   11:15

Înceând de sâmbătă ora 10:00 până  duminică ora la ora 10:00, vremea va fi călduroasă în București. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai accentuate spre seară și noaptea, când va crește probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice (averse cu caracter torențial, posibil moderate cantitativ, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului).

Sâmbătă, temperatura maximă va fi de 30 - 32 de grade, iar cea minimă de 17 - 18 grade. Duminică însă se va simți o răcore considerabilă față de ziua precedentă. 

Duminivă vremea se răcește! Se așteaptă un cer temporar noros și ploi de scurtă durată 

Duminică, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în prima parte a zilei, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei.

Temperatura maximă duminică va fi de 27ș 28 de grade.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: meteo Capitală
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close