Antena 3 CNN Actualitate Începe "Litoralul pentru toţi". Preţurile, de la 35 lei pe noapte

Începe "Litoralul pentru toţi". Preţurile, de la 35 lei pe noapte

Au mai rămas doar 10 zile până la debutul programului "Litoralul pentru toţi." Hotelierii îi aşteaptă pe turişti cu reduceri de până la 75% şi promit preţuri accesibile tuturor, care pornesc de la 35 de lei pe noapte.

Începe "Litoralul pentru toţi". Preţurile, de la 35 lei pe noapte
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Ghețea    |    18 Aug 2022   •   15:53

Din 28 august începe o nouă ediție a programului "Litoralul pentru toți", cu preţuri reduse până la 75%. Astfel, o noapte de cazare la malul mării porneşte de la 35 lei.

Până acum s-au înscris 27 de hoteluri, dar cel mai probabil, până când începe programul se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri, astfel încât vor fi puse la dispoziţia turiştilor în jur de 10.000 de locuri de cazare. 

Preţurile încep de la 35 lei pe noapte

Aceste preţuri se vor regăsi la hotelurile de trei stele din staţiunile Neptun, Jupiter, însă fără mese incluse.

Pentru un hotel de trei stele cu all-inclusive, tarifele pornesc de la 215 le pe noapte de persoană, însă pentru cel puţin două nopţi de cazare.

Tarife cu 75% mai mici faţă de vârful sezonului

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.

„În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această perioadă pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoș Răducan, președintele FPTR.

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti mare preturi cazare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close