Antena 3 CNN Actualitate Pauzele lungi şi dese, cheia succesului parlamentar: Două zile de muncă în trei săptămâni, pentru aleşii noştri

Pauzele lungi şi dese, cheia succesului parlamentar: Două zile de muncă în trei săptămâni, pentru aleşii noştri

Șase zile de weekend și două de muncă. Așa arată săptămânile aleșilor în Parlament. În puținele ore de muncă, ei au majorat cu 10 lei valoarea tichetelor de masă și și-au crescut cu sute de lei propriile salarii.

Pauzele lungi şi dese, cheia succesului parlamentar: Două zile de muncă în trei săptămâni, pentru aleşii noştri
Sursa foto: Antena 3
de Mădălina Mihalache    |    13 Iun 2022   •   13:20

În ultimele 3 săptămâni, deputații și senatorii au lucrat 2 zile pe săptămână și 6 au fost liberi. Mai întâi a fost săptămâna cu 1 iunie. Au venit la serviciu doar luni și marți, de miercuri au fost liberi. S-au întors marți, săptămâna următoare, pentru că luni și-au luat liber.

Au fost ei liberi și de Rusaliile catolice. Au lucrat marți și miercuri, săptămâna trecută, apoi au avut liber și astăzi au liber din nou. Iată, iar o minivacanță, deci 5 zile!

Mâine se întorc mâine la muncă, pentru două zile... 

Nu au lucrat cu foarte mare spor nici în puținele ore din ultima lună. Unul dintre proiectele de lege votate, unul dintre puținele proiecte de lege votate, a fost să-și majoreze propriile salarii şi indemnizații cu câteva sute de lei, în funcție de poziția pe care o ocupă un deputat sau un senator în Parlamentul României.

Pentru români au majorat tichetele de masă, o măsură restantă, care ar fi trebuit să fie deja luată la 1 iunie, dar s-a uitat de ea.

 

×
Subiecte în articol: parlament
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close