Antena 3 CNN Actualitate Programul Metrorex în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum va circula metroul

Programul Metrorex în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum va circula metroul

În perioada 24 - 26 decembrie şi 31 decembrie a.c. - 2 ianuarie 2023, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

Programul Metrorex în perioada sărbătorilor de iarnă. Cum va circula metroul
Sursa foto: http://www.metrorex.ro/
de Alexandra Cojoianu    |    22 Dec 2022   •   19:47

Metroul este extrem de folosit de către persoanele care stau în București. Mulți o să își dorească să își viziteze rudele, să cumpere cadouri, să se plimbe sau să meargă la muncă cu ajutorul mijlocului de transport.

Metrorex asigură transportul călătorilor cu metroul în perioada sărbătorilor de iarnă şi prezintă programul de circulaţie a trenurilor, potrivit mediafax.ro.

Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon - Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei - Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Strauleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2 - Valea Ialomiţei/Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 10 minute.

De asemenea, în noaptea de Revelion, 31 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023, pe toate magistralele, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de aproximativ 10 minute.

 

 

×
Subiecte în articol: Metrorex
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close