Antena 3 CNN Actualitate Program special de 1 mai la Antena 3. Urmăriţi emisiunile consacrate şi documentare de actualitate

Program special de 1 mai la Antena 3. Urmăriţi emisiunile consacrate şi documentare de actualitate

Program special de 1 mai la Antena 3. Urmăriţi emisiunile consacrate şi documentare de actualitate
Sursa foto: Antena 3
30 Apr 2009   •   22:00

Antena 3 oferă telespectatorilor un program special, în minivacanţa de 1 mai. Cei care aleg să petreacă aceste zile în faţa televizorului vor putea urmări emisiunile Antena 3, dar şi super documentare, pe cele mai variate teme.

Ştirile Antena 3 vor fi difuzate din oră în oră, ţinându-i pe telespectatori la curent cu cele mai noi informaţii din actualitatea internă şi externă. De asemenea, emisiunile consacrate, precum Reporter Special, "Săptămâna de ştiri" cu Vlad Petreanu, ZigZag cu Ion Cristoiu , Top Gear, "La ordinea zilei" cu Dana Grecu şi Radu Tudor, "Ştirea Zilei" cu Gabriela Vrânceanu Firea, dar şi ?Antena 3 Special? cu Maria Coman vor aduce în prim plan evenimentele politice şi economice ale zilei.

Alături de acestea, Antena 3 vă propune câteva documentare interesante, abordând teme diverse, de la medicină până la bucătărie sau showbiz.

Vineri seară, după Antena 3 Special, urmăriţi, la ora 23.15, documentarul ?Atenţie: Made in China (Health Warning: Made in China)?, despre problemele actuale de sănătate cu care se confruntă omenirea.

Sâmbătă, Antena 3 vă propune două noi episoade din ?Vânătorii de case? şi ?Bucătărie extremă?, de la orele 13.10, respectiv 14.05.

Tot sâmbătă, de la 16.05, puteţi urmări documentarul ?Minunile lumii moderne - Tehnologie de milioane (Modern Marvels - Million Dollar Tech)?, iar pentru cei pasionaţi de viaţa vedetelor, Antena 3 a pregătit ?Top 40 combinaţii pe platoul de filmare (40 Smoking on set hookups)?, de la 17.10.

Seara, puteţi descoperi lumea lui David Copperfield, de la 20.05, iar de la 23.05 aveţi un nou episod din documentarul ?Fetele de la Playboy (Girls of the Playboy Mansion)?, ep.8, sez.I.

Duminică, de la ora 23.10 este programată emisiunea Reporter Special- Pamânt, vânt, soare şi
parale.

Pentru a afla ora exactă a emisiunilor dumneavoastră preferate şi a fi la curent cu eventualele modificări, verificaţi programul tv disponibil pe site-ul www.antena3.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: program
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close