Antena 3 CNN Actualitate PROGRAM SUPERMARKETURI CRĂCIUN ȘI ANUL NOU 2019. Programul magazinelor, hypermarketurilor și supermarketurilor după Sărbători

PROGRAM SUPERMARKETURI CRĂCIUN ȘI ANUL NOU 2019. Programul magazinelor, hypermarketurilor și supermarketurilor după Sărbători

PROGRAM SUPERMARKETURI CRĂCIUN ȘI ANUL NOU 2019. Programul magazinelor, hypermarketurilor și supermarketurilor după Sărbători
26 Dec 2018   •   10:44

PROGRAM SUPERMARKETURI CRĂCIUN 2019. Iată programul complet al celor mai mari supermarketuri și hypermarketuri pentru perioada Crăciunului:

PROGRAM KAUFLAND CRĂCIUN. Hypermarketurile Kaufland se vor deschide pe 24 decembrie și pe 31 decembrie la orele 7.00/7.30, urmând să se închidă, în funcție de magazin, în intervalul 16.00-18.00.

Kaufland este închis pe 25 decembrie și pe 1 ianuarie 2019.

În 26 decembrie și 2 ianuarie, majoritatea magazinelor Kaufland vor avea program scurt: ora deschiderii va varia în funcție de magazin.

Informații suplimentare despre programul la fiecare magazin în parte pot fi găsite pe site-ul retailerului.

PROGRAM CORA CRĂCIUN: Magazinele Cora sunt închise în prima zi de Crăciun. Pe 24 decembrie, programul va fi scurt și se va încheia la 18.00/20.00, în funcție de magazin.

Sâmbătă și duminică, programul este normal.

PROGRAM CARREFOUR CRĂCIUN. Pe 24 decembrie, unitățile comerciale Carrefour sunt deschise după un program scurt. Pe 25 decembrie, hypermarketurile retailerului francez sunt închise, la fel ca și pe 1 ianuarie 2019.

Programul fiecărui magazin în parte cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă poate fi consultat pe site-ul oficial  al Carrefour.

PROGRAM AUCHAN CRĂCIUN. Magazinele Auchan funcționează pe 24 decembrie în intervalul redus, program după care vor funcționa și pe 31 decembrie 2018. De Crăciun și Anul Nou (1 ianuarie), hypermarketurile sunt închise.

Pe 26 decembrie, cele mai multe magazine vor fi deschise după un program redus.

Pentru programul detaliat pentru fiecare magazin în parte puteți consulta site-ul retailerului Auchan.

PROGRAM LIDL CRĂCIUN. Magazinele Lidl sunt închise pe 25 decembrie, la fel și pe 1 ianuarie 2019. Pe 24 decembrie, magazinele sunt deschise după un un program redus. 

PROGRAM PENNY CRĂCIUN. Supermarketurile Penny sunt închise în Prima zi de Crăciun și pe 1 ianuarie 2019. În zilele de 24 și de 30 decembrie, ele vor funcționa după un program mai scurt.

PROGRAM MEGA IMAGE CRĂCIUN. Programul magazinelor Mega Image și a celor Shop & Go diferă de la un magazin la altul. Unele vor fi închise de Crăciun, în timp ce altele vor fi deschise.

Puteți consulta programul pentru fiecare magazin pe site-ul oficial al Mega Image.

PROGRAM PROFI CRĂCIUN. Unitățile comerciale ale Profi nu vor fi deschise în 25 decembrie 2018.

PROGRAM SUPERMARKETURI REVELION. Majoritatea marilor retaileri vor închide magazinele în prima zi a anului 2019, cu mici excepții.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close