Antena 3 CNN Actualitate Programul prin care Udrea umplea România cu pârtii de schi, un pretext pentru a împărţi milioane clientelei PDL

Programul prin care Udrea umplea România cu pârtii de schi, un pretext pentru a împărţi milioane clientelei PDL

Programul prin care Udrea umplea România cu pârtii de schi, un pretext pentru a împărţi milioane clientelei PDL
de M.T.    |    22 Mai 2014   •   19:42

Celebrul program prin care Elena Udrea umplea România cu pârtii de schi s-a dovedit doar o faţadă, un pretext prin care au fost alimentate primăriile şi clientela PDL.

Aceasta este concluzia unui raport al Corpului de Control al Premierului care arată, punct cu punct, cum au fost aruncate pe geam peste 30 de milioane de euro, în timp ce românilor li se spunea că este criză şi trebuie să li se taie salariile.

Contracte atribuite ilegal, fără licitaţie, fals în documentele privind execuţia lucrărilor sau interpunerea nejustificată a unor firme, cu scopul de a majora preţul sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de Corpul de Control.

De asemenea, s-a constatat că MDRT nu a elaborat prevederi riguroase pentru transferul fondurilor, iar investiţiile au fost finanţate în proporţie de peste 90% de la bugetul de stat.

Cu toate acestea, mai multe echipamente au fost abandonate, aşa cum este cazul sistemului de purificare a apei de la Baia Sprie, în timp ce altele, precum sistemul de acces bilete de la Borşa, sunt de negăsit.

Totodată, mai multe fonduri au fost deturnate de la scopul declarat, iar în alte părţi atribuţiile de serviciu au fost îndeplinite defectuos, ceea ce a dus la prejudicii uriaşe.

Informaţiile au fost prezentate în cadrul emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea 100 de minute
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close