Antena 3 CNN Actualitate Programul Rabla Local, pentru unităţile administrativ-teritoriale, începe mâine

Programul Rabla Local, pentru unităţile administrativ-teritoriale, începe mâine

Programul Rabla Local începe vineri, 21 aprilie, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

Programul Rabla Local, pentru unităţile administrativ-teritoriale, începe mâine
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2023   •   21:17

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă deschiderea sesiunii de finanţare a programului privind privind casarea autovehiculelor uzate pentru solicitanţii unităţi administrativ-teritoriale, începând din 21 aprilie.

În perioada 21 aprilie 2023, ora 10:00 – 28 aprilie 2023, ora 23:59, Administrația Fondului pentru Mediu organizează sesiune de înscriere în aplicația informatică a unităților administrativ-teritoriale care doresc să participe în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate.

După publicarea rezultatelor analizei cererilor depuse de unitățile administrativ-teritoriale, încheierea contractelor de delegare încheiate de Administrația Fondului pentru Mediu cu unitățile administrativ-teritoriale și publicarea pe site-ul www.afm.ro a listei cu UAT-urile care au încheiat contracte de delegare, AFM va publica pe site-ul www.afm.ro anunțul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanții persoane fizice și sumele alocate.

Citeşte şi: Noi reguli la Programul Rabla Local. Schimbarea de care trebuie să ştie zeci de mii de români cu maşini vechi

Rabla Local este programul prin care românii pot casa maşini mai vechi de 15 ani, fără obligaţia de a cumpăra una nouă, primind la schimb suma de 3.000 lei.

În 2022, programul a fost amânat de mai multe ori.

×
Subiecte în articol: Rabla local
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close