Antena 3 CNN Actualitate Proiect de peste 220 de milioane de lei pentru magistrala Bucureşti-Craiova | Sorin Grindeanu: "Încă 11 contracte finanțate prin PNRR au fost semnate astăzi de CFR!"

Proiect de peste 220 de milioane de lei pentru magistrala Bucureşti-Craiova | Sorin Grindeanu: "Încă 11 contracte finanțate prin PNRR au fost semnate astăzi de CFR!"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi, într-o postare pe Facebook, că CFR a semnat 11 contracte de finanţare prin PNRR pentru magistrala de cale ferată Bucureşti-Craiova.

Proiect de peste 220 de milioane de lei pentru magistrala Bucureşti-Craiova | Sorin Grindeanu: "Încă 11 contracte finanțate prin PNRR au fost semnate astăzi de CFR!"
Sursa foto: Facebook | Sorin Grindeanu
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2023   •   16:06

"Încă 11 contracte finanțate prin PNRR au fost semnate astăzi de CFR!

Prin lucrările de tip QUICK WINS, cu o valoare de 220,58 milioane de lei (fără TVA), se urmărește ridicarea restricțiilor de viteză și creșterea gradului de siguranță a circulației pe un tronson de 44,4 km din cadrul magistralei de cale ferată București-Craiova.

Constructorii români și turci care au câștigat contractele au la dispoziție 24 de luni pentru a finaliza lucrările pe cele 11 loturi:

Lotul 1: București Nord – București Nord Post 5 (firul I) și Chiajna – Grădinari - km (firele I și II);

Lot 3: Chiajna – Grădinari (firele I și II);

Lot 8: Chiajna – Grădinari (firele I și II);

Lot 9: Grădinari - Vadu Lat (firele I și II);

Lot 10: Grădinari - Vadu Lat (firele I și II);

Lot 11: Grădinari - Vadu Lat (firele I și II);

Lot 12: Grădinari - Vadu Lat (firele I și II);

Lot 13: Grădinari - Vadu Lat (firele I și II);

Lot 14: Vadu Lat – Zăvestreni (firele I și II);

Lot 15: Vadu Lat – Zăvestreni (firele I și II);

Lot 16: Vadu Lat – Zăvestreni (firele I și II).

Constructorii vor înlocui o serie de componente ale suprastructurii căii ferate: șine, traverse, aparate de cale, piatră spartă", a scris Sorin Grindeanu în postarea de pe Facebook.

Încă 11 contracte finanțate prin PNRR au fost semnate astăzi de CFR! Prin lucrările de tip QUICK WINS, cu o valoare de...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Marţi, 17 ianuarie 2023

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu CFR
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close