Antena 3 CNN Actualitate Proiectil din al doilea război mondial descoperit de un turist pe plaja din Mamaia (VIDEO)

Proiectil din al doilea război mondial descoperit de un turist pe plaja din Mamaia (VIDEO)

Proiectil din al doilea război mondial descoperit de un turist pe plaja din Mamaia (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Aug 2010   •   11:44

Intervenţie de urgenţă în nordul staţiunii Mamaia, după ce un proiectil a fost găsit pe plajă de un turist. O echipă de pirotehnişti de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa au intervenit, sâmbătă, pe o plajă din staţiunea Mamaia, după ce un turist a anunţat că a descoperit un proiectil îngropat în nisip, informează Mediafax.

Potrivit şefului Servicului Salvamar Constanţa, Gabriel Culea, salvamarii au fost alertaţi de un turist care a văzut mai mulţi copii care se jucau cu o bucată de metal, care arăta ca un proiectil.

"A venit un domn la noi şi ne-a spus că mai mulţi copii ar fi găsit un proiectil îngropat în nisip. Dânsul a spus că este un fost artilerist şi că se pricepe la astfel de proiectile. Arată ca o bucată de ţeavă, foarte ruginit. Poate fi un proiectil, dar nu avem certitudinea", a spus Gabriel Culea, care a precizat că a alertat imediat autorităţile, iar doi poliţişti au asigurat perimetrul.

Pirotehniştii au stabilit că proiectilul găsit, sâmbătă dimineaţă, pe plaja din staţiunea Mamaia datează din perioada celui de-al doilea război mondial, nefiind exclus să fi fost în stare de funcţionare.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proiectil Mamaia pirotehnisti plaja turist
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close