Promoţii de toamnă pentru cei care nu au mers în concediu

29 Aug 2010   •   23:21
Promoţii de toamnă pentru cei care nu au mers în concediu

Toamna vine cu vacanţe la promoţie pentru cei care încă nu au mers în concediu. Litoralul pentru toţi sau Vacanţă la munte sunt doar două dintre ofertele agenţiilor româneşti. Iar preţurile sunt cu până la 35% mai mici decât cele din timpul verii.

Hotelierii s-au pus pe treabă în aşteptarea turiştilor de toamnă. În ultimii ani, românii îşi lasă concediile pentru luna septembrie, pentru că preţurile sunt simţitor mai mici.

?Oricum, preţurile sunt mai mici la final de sezon. Pe de altă parte venind şi acest program putem să vorbim de o reducere de 25 - 35% comparativ cu alt pachet în aceeaşi perioadă a anului?, a declarat Ciprian Enea, consultant turistic.

Pe litoralul românesc, la un hotel de două stele, un pachet de şase nopţi costă 189 lei. La un hotel de trei stele, preţul creşte până la 219 lei. Oferte sunt şi pentru cei tentaţi de ideea unui scurt sejur de toamnă. În Poiana Braşov, ofertele sunt pentru toate buzunarele.

? Avem oferta stai cinci şi plăteşti patru în valoare de 300 de lei cu mic dejun inclus şi reducere de 10% la restaurant, bar şi terasă?, spune Carmen Obogeanu, hotelier.

Turiştii care optează pentru o vacanţă în zona Bran Moeciu trebuie să ştie că preţul pentru o zi de cazare cu demipensiune începe de la 35 de lei la 100 de lei, în funcţie de facilităţi şi numărul de margarete al pensiunii.

Pentru cei cu dare de mână, există la fel de multe oferte, dar pe litoralul spaniol.

?Programul include 7 nopţi de cazare, transport cu avionul, transfer de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport, asigurare medicală, taxele de aeroport, pensiune completă, excursii opţionale de jumătate de zi, preţul indicând 395 euro?, a precizat Marius Berca, reprezentantul unei agenţii de turism.

Dacă aveţi bani doar de marea din România, încă aveţi vreme să vă faceţi o rezervare - 40 de hoteluri de pe litoral sunt în programul Litoralul pentru toţi.

Observator

 

 

x close