x close

Proprietarii de restaurante se întrec în oferte pentru o petrecere de Revelion perfectă

de A.M.P    |    06 Dec 2011   •   09:12
Proprietarii de restaurante se întrec în oferte pentru o petrecere de Revelion perfectă Foto: videonews.ro

Pastramă românească sau brânză elveţiană. Muzică populară sau karaoke. Pentru noaptea de Revelion restaurantele şi pensiunile se întrec în oferte pentru toate bugetele. Şi toate gusturile.

Unele îţi oferă chiar posibilitatea să fii propriul bucătar într-un restaurant de 4 stele la trecerea dintre ani.

Vasul de gătit este unul special, care îţi permite să dai frâu liber imaginaţiei culinare chiar în mijlocul restaurantului. Odată servită carnea, bucătarul ne arată cum să pregătim un deliciu din murături, cartofi şi brânză elveţiană topită la lampă. Este foarte uşor de preparat chiar şi pentru un începător.

Cine nu gustă ofertele excentrice, poate alege un Revelion autentic românesc. Pensiunile de la munte s-au pregătit. Cârnaţii de porc, pastrama, şunca afumată şi ceapa sunt vedetele serii.

La asemenea delicii culinare doar zăpada mai lipseşte pentru ca Revelionul să fie perfect.

 
Get Adobe Flash player

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati