Antena 3 Actualitate Proprietarul pizzeriei din Galaţi s-a baricadat iar în clădire, de data aceasta împreună cu fiica sa

Proprietarul pizzeriei din Galaţi s-a baricadat iar în clădire, de data aceasta împreună cu fiica sa

de Antena3.ro    |    06 Sep 2011   •   18:29
Proprietarul pizzeriei din Galaţi s-a baricadat iar în clădire, de data aceasta împreună cu fiica sa
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro

Patronul pizzeriei din Galaţi, care urmează să fie demolată, s-a blocat şi marţea aceasta în imobil. Muncitorii au revenit cu buldozerele şi au pus la pâmânt jumătate din clădire. În cealaltă jumătate însă se află bărbatul, dar şi fiica lui de 18 ani, care refuză să plece. Vecinii spun că în pizzerie s-ar afla şi un copil de 1 an.

Proprietarul pizzeriei s-a baricadat iar în clădire. De această dată şi-a luat cu el şi fata de 18 ani. Cei doi nu vor să plece cu nici un chip, chiar dacă buldozerele au dărâmat deja jumătate din imobil.

Primăria vrea să demoleze clădirea pentru a preda terenul bisericii din apropiere. Localnicii cred însă că la mijloc sunt alte interese.

Oamenii spun că în clădire s-ar afla şi un copil de un an.

Primăria Galaţi a chemat Protecţia Copilului pentru a ancheta dacă proprietarii pun viaţa copiilor în pericol.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close