Antena 3 CNN Actualitate Propunerea prefectului Capitalei: Nu ai coș, nu intri în magazin

Propunerea prefectului Capitalei: Nu ai coș, nu intri în magazin

Cine nu mai găseşte un coş de cumpărături disponibil la intrarea în magazin, nu mai are voie să intre. Este una dintre măsurile propuse de prefectul Capitalei, Alin Stoica, pentru reducerea aglomeraţiei din magazine.

Propunerea prefectului Capitalei: Nu ai coș, nu intri în magazin
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    Vlad Ungar    |    06 Apr 2021   •   16:52

Dacă retailerii vor agrea această propunere, ce urmează să fie discutată mâine într-o şedinţă, atunci măsura se va aplica imediat.

''În momentul în care magazinul stabilește că numarul optim de clienți pentru a evita agolmerarea este x, atunci folosește x coșuri si le pune la intrare. În momentul în care vin clienții, iau coșurile. La un moment dat, coșurile se tremină. În momentul în care se termină, nu mai au acces clienții în magazin, până în momentul în care încep să iasă. Când ies se eliberează coșul si pe măsura ce se eliberează coșuri pot intra clienți. În felul acesta asiguri acel număr de clienți optim pe magazin, în așa încât să nu se creeze aglomerare.

Este o măsură care este pentru micile magazine, sau magazine medii care nu își permit să plătească un om care să stea să numere clienții și atunci îi eliberăm și pe dumnealor de o sarcină.  Nu le dăm o sarcina pecuniară în plus. Asigurăm numărul de clienți. E un exemplu de măsură care ar putea fi luată. Nu e ceva care este stabilit încă. Discutăm cu retailerii și dacă dumnealor consideră că ideea este bună și vor să o aplice, atunci se va aplica'',  a declarat prefectul Capitalei, marţi, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: prefectul Capitalei cumparaturi magazine
Parteneri
Mărturiile pacienților cu reacții adverse grave după vaccinarea COVID-19
x close