Antena 3 CNN Actualitate Propunere halucinantă a unui demnitar. Se cere autosesizarea Parchetului General

Propunere halucinantă a unui demnitar. Se cere autosesizarea Parchetului General

Propunere halucinantă a unui demnitar. Se cere autosesizarea Parchetului General
17 Feb 2016   •   15:39

Senatorul Marius Marinescu reacționează după ce Ioan Ciulea, consilier municipal la Mediaş, a depus la Primărie o propunere de hotărâre locală prin care cere ca toţi cetăţenii din oraş care au câini de curte ce latră prea tare, să le scoată corzile vocale sau, dacă nu vor să-şi opereze animalele de companie, să le 'înstrăineze'.

FPAM (Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului), reprezentată de președinte fondator Marius Marinescu, cere Parchetului General să se autosesizeze și să înceapă anchetarea domnului Ioan Ciulea, consilier municipal la Mediaş, cu privire la declarațiile publice legate de propunerea sa de modificare a unei hotărâri locale care să prevadă îndepărtarea corzilor vocale ale câinilor, informează DC News.

"Prin urmare, fapta reprezintă instigare publică - comisă de domnul Ciulea - la nerespectarea legii și se pedepsește, conform articolului 368/Cod Penal, cu închisoare de la trei luni la trei ani sau amendă. Acest consilier, din păcate, dă dovadă de necunoașterea legislației în vigoare, mai presus a Legii de Protecție a Animalelor Numărul 9/2008 (Legea Marinescu) care sancționează cruzimile față de animale cu închisoare de până la trei ani.

Citiți mai mult pe dcnews.ro.

×
Subiecte în articol: Parchetul general caini
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close