Antena 3 Actualitate Propunere șocantă a unui profesor din România. Elevii, în pericol maxim

Propunere șocantă a unui profesor din România. Elevii, în pericol maxim

13 Ian 2016   •   11:55

Un profesor al Liceului de Artă din Brăilă spune că vrea să vină la şcoală cu o armă ca să împuşte elevul care nu vrea să predea telefonul mobil.

Conducerea Liceului de Artă a deschis o anchetă după ce dascălul a scris pe Facebook, ca reacţie la sugestia Consiliului Elevilor privind folosirea telefoanelor mobile în şcoli, că propune "dreptul profesorului de a purta armă în şcoală" pentru a-i "împuşca" pe cei ce nu predau telefonul.

„Fără glumă! Sunt și eu unul din cei care se tem de „ziua de mâine" a școlii românești! Așa că îmi permit să vin cu o contra-propunere la presupusul „drept" al folosirii telefoanelor mobile în școală de către elevi - este vorba de dreptul profesorului de a purta armă în școală! De ce? veți întreba... Pentru a-l împușca pe „elevul" care refuză predarea gadget-ului, ori se exprimă injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea! O să credeți că sunt nebun! Foarte bine! În acest caz, un consult psihiatric de specialitate este necesar - înaintea celui destinat profesorilor - pentru elevii de minim 16 ani, tocmai pentru ca profesorii să adopte un comportament corespunzător vizavi de anumite reacții!... Dar citiți și opiniile cu totul la obiect emise de (aproape) toți comentatorii acestui articol! Eu mai am 5-6 ani până la pensie și - credeți sau nu - vreau să ies din școală teafăr și nevătămat („cu toate țiglele pe acoperiș")!... Domnule Ministru al Educației Naționale, aveți un nume predestinat! Încercați să nu-l faceți de rușine!... La mulți ani și multă minte cui trebuie!”, a spus profesorul într-o postare pe Facebook.

„Noi vom analiza situația într-un consiliu profesoral și vom vedea în ce măsură mesajul postat de domnul profesor afectează imaginea școlii”, a declarat în direct la Antena 3 Enea Niculai, directorul Liceului de Artă din Brăila.


×
Subiecte în articol: elevi Brăila telefon mobil

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close