Antena 3 CNN Actualitate Prostituată româncă, desfigurată și ucisă cu 26 de lovituri de cuțit în Elveția

Prostituată româncă, desfigurată și ucisă cu 26 de lovituri de cuțit în Elveția

O prostituată româncă în vârstă de 18, din Galați, ani a fost ucisă cu brutalitate și desfigurată de un bărbat în Elveția, care neagă cu vehemență fapta.

Prostituată româncă, desfigurată și ucisă cu 26 de lovituri de cuțit în Elveția
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Feb 2020   •   19:57

Tânăra a fost ucisă în anul 2016, dar a fost identificată abia un an mai târziu de către autorități. Principalul suspect va fi judecat anul acesta de Curtea de Justiție din Doubs, Franța, potrivit macommune.info, citat de stiridiaspora.ro.

Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 32 de ani, era agent de securitate și lucra la granița dintre Franța și Elveția.

La aproape patru ani de la comiterea faptei, autoritățile consideră că au suficiente dovezi pentru condamnarea bărbatului pentru ucidere din culpă.

Agentul de securitate, tată a doi copii, locuia în orașul francez Mouthe și lucra în apropierea orașului Lausanne din Elveția.

Acesta insistă „că este nevinovat" și că „doar a scăpat de cadavru”, dar ADN-ul său a fost găsit asupra victimei.

Trupul dezbrăcat al româncei a fost descoperit în data de 15 decembrie 2016 într-o pădure din estul Franței, în apropierea frontierei cu Elveția.

Aceasta a fost înjunghiată de 26 de ori, dar nicio lovitură nu a fost fatală. Conform autopsiei, decesul a survenit în urma mai multor lovituri în față, fata având mai multe oase rupte și dinții scoși.

Pentru identificarea fetei, care era de nerecunoscut în momentul în care a fost găsită, autoritățile au folosit reconstrucția facială 3D pentru a crea un portret robot.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close