Antena 3 CNN Actualitate Prostituţie într-un salon de masaj erotic din Timişoara, demascată de poliţiştii bihoreni

Prostituţie într-un salon de masaj erotic din Timişoara, demascată de poliţiştii bihoreni

Prostituţie într-un salon de masaj erotic din Timişoara, demascată de poliţiştii bihoreni
Sursa foto: Foto: oriceon.ro
de S.T.    |    19 Apr 2012   •   13:43

Poliţiştii bihoreni l-au reţinut pe un suspect de proxenetism, acuzat că a racolat nouă tinere în scopul practicării prostituţiei, scrie Agerpres.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Bihor, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş au efectuat miercuri o descindere într-o locaţie din municipiul Timişoara, în care existau suspiciuni că se practică în mod mascat prostituţia, sub acoperirea unui salon de masaj erotic.

În urma cercetărilor efectuate în această cauză, poliţiştii orădeni îl acuză pe un bărbat, de 33 de ani, din judeţul Caraş-Severin, domiciliat fără forme legale în Timişoara că timp de un an a racolat mai multe tinere pentru a practica prostituţia, cărora le-a pus la dispoziţie locaţia în care au descins poliţiştii bihoreni.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că tariful perceput era între 150 şi 300 lei în funcţie de preferinţele clientului, existând suspiciunea că 60% din câştigurile realizate de tinere ar fi fost încasate de bărbatul de 33 de ani.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul proxenet riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 3 şi 10 ani

×
Subiecte în articol: Timișoara prostitutie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close