Antena 3 CNN Actualitate Protest în București, după ce un tânăr de 19 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Protest în București, după ce un tânăr de 19 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni

A fost protest în Capitală după ce un tânăr de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană.

Protest în București, după ce un tânăr de 19 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    12 Oct 2022   •   08:54

Locuitorii au ieșit în stradă să ceară autorităților să ia măsuri pentru că în zonă au loc frecvent accidente rutiere. Au blocat strada pentru mai bine de o oră. 

Tânărul de 19 ani ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni, susțin martorii. Medicii au încercat zeci de minute să-l resusciteze, din păcate însă, nu au putut să-l mai salveze. 

”Tânărul care a decedat în seara aceasta mi-a fost prieten, îl cunoșteam foarte bine și din ce pot spune e șocant cum atâtea cruci pe marginea trotuarului nu ridică un semn de întrebare primăriei să monteze măcar un limitator de viteză sau cel puțin un semafor”, spune un prieten al victimei. 

Revoltați, oamenii care locuiesc în zonă au blocat șoseaua imediat după tragicul accident. Șoferii au fost nevoiți să folosească rute alternative pentru a-și continua drumul. 

În urmă cu aproximativ 3 luni, tot pe Șoseaua Antiaeriană, un tânăr în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în copac din cauza vitezei excesive. 

”Uitați-va ce stradă lungă, și nu este semaforizată absolut deloc, pe aici se circulă și cu 120 la oră. Mai multe persoane spun că aici se întâmplă des astfel de accidente. Da, sunt, dacă va uitați, exact acolo unde a murit, e încă o cruce”, spune revoltat un trecător. 

Șoferul vinovat a fost testat cu alcooltest, rezultatul fiind negativ. Aceste este cercetat acum pentru ucidere din culpă. 

”La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană. 

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton. 

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a transmis poliția. 

×
Subiecte în articol: soseaua antiaeriana accident protest
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close