Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliștii de la Ambulanță ies în stradă. Protest de amploare în Bucureşti

Sindicaliștii de la Ambulanță ies în stradă. Protest de amploare în Bucureşti

Sindicaliștii de la Ambulanță ies în stradă. Protest de amploare în Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    11 Oct 2017   •   11:11

Protest al sindicaliștilor de la Ambulanță. Aceștia pichetează miercuri Ministerului Muncii şi Ministerul Sănătății deoarece sunt nemulţumiți de condiţiile de muncă și de autospecialele foarte vechi cu care se deplasează la intervenții.

Este vorba de un protest pașnic, iar activitatea ambulanțierilor nu este întreruptă. Serviciile de Ambulanţă au declanşat o acţiune de protest pe o perioadă nedeterminată.

În acest sens, din 5 octombrie pe toate ambulanţele au fost puse afişe cu inscripţia „Protest naţional”, în timp ce personalul TESA poartă banderole albe pe echipamentul de lucru.

Conform programului, între orele 10:30-11:30 va fi pichetat Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, între 11:30 şi 12:30 Ministerul Sănătăţii, după care protestatarii se vor deplasa în coloană din strada Cristian Popişteanu, pe Calea Victoriei, Piaţa Naţiunilor Unite, B-dul Naţiunilor Unite, B-dul Libertăţii şi Piaţa Constituţiei, unde vor sta de la ora 13:15 până la 14:15.

La finalul acţiunilor de pichetare a ministerelor menţionate, FNSAR solicită o discuţie interministerială cu miniştrii de resort şi cu reprezentantul Guvernului nominalizat de către premierul României.
 

×
Subiecte în articol: sindicalisti ambulanta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close