Antena 3 CNN Actualitate Protest la Palatul Victoria: 1.500 de angajați din Administrația Publică își strigă nemulțumirile

Protest la Palatul Victoria: 1.500 de angajați din Administrația Publică își strigă nemulțumirile

1.500 de angajați din Administrația Publică și Asistență Socială protestează în Piața Victoriei față de măsurile de austeritate pe care guvernul urmează să le adopte.

de Ioana Ciobanu    |    Ioana Mircea    |    29 Aug 2023   •   13:15

În aceste momente, sunt două categorii de bugetari, respectiv cei din Administrația Publică și cei din Asistență Socială, care protestează în fața Palatului Victoria. Oamenii sunt nemulțumiți de măsurile pe care ar urma să le ia guvernul. Spun că nu știu exact care sunt acestea pentru că guvernul nu a comunicat cu ei, însă sunt speriați că vor fi dați afară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, subliniază faptul că salariile pe care le au nu sunt mulțumitoare, iar asistenții sociali susțin că salariul lor mediu este 2.200 de lei, însă unii dintre ei au chiar salarii de 1.800 de lei.

Totodată este subliniat faptul că este nevoie de oameni din sistem. O posibilă blocare a posturilor, de eliminare a anumitor funcții ar putea să fie catastrofală.

Citește și: Salarii substanţiale, încasate de şefii Poştei Române. Veniturile, mai mari decât cele ale demnitarilor

Angajații din Administrația Publică Locală spun că nu li s-au mai modificat salariile din 2019.

 

×
Subiecte în articol: protest palatul victoria
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close