Antena 3 CNN Actualitate AUR organizează un protest, în timpul unui eveniment la care participă ambasadoarea Statelor Unite la București

AUR organizează un protest, în timpul unui eveniment la care participă ambasadoarea Statelor Unite la București

AUR organizează un protest în timpul unui eveniment la care participă ambasadoarea Statelor Unite la București.

AUR organizează un protest, în timpul unui eveniment la care participă ambasadoarea Statelor Unite la București
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2024   •   19:51

Luni, 18 martie, ambasadoarea SUA în România, Kathleen Ann Kavalec, va fi prezentă la un eveniment organizat de Ministerul Energiei în colaborare cu Societatea Națională Nuclearelectrica și compania RoPower Nuclear, desfășurat la Doicești.

Evenimentul, intitulat "Energie pentru Generația Viitoare", marchează și o primă vizită de presă la viitorul amplasament al centralei nucleare de la Doicești, care va utiliza tehnologia avansată a reactoarelor modulare mici.

Deși informația nu a fost încă făcută publică, programul evenimentului a fost comunicat presei și participanților, potrivit newsweek.ro.

Cu toate acestea, AUR a depus o solicitare către Primăria Doicești pentru organizarea unui protest cu 100 de participanți la "amplasamentul presupusei centrale modulare nucleare".

Conform solicitării AUR, "scopul adunării publice îl constituie protestul împotriva evenimentului «Energie pentru Generația Viitoare», organizat de Ministerul Energiei în colaborare cu Societatea Națională Nuclearelectrica și compania RoPower Nuclear."

×
Subiecte în articol: aur protest
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close