Antena 3 CNN Actualitate Protest de amploare la Botoşani! Oamenii se plâng că lunar scot din buzunare sute de lei pentru a-și repara mașinile

Protest de amploare la Botoşani! Oamenii se plâng că lunar scot din buzunare sute de lei pentru a-și repara mașinile

Zeci de botoșăneni s-au adunat în fața Consiliului Județean să protesteze. Oamenii sunt nemulţumiţi de starea proastă a unui drum judeţean şi spun că sunt nevoiţi să scoată din buzunare sute de lei lunar pentru a-şi repara maşinile. Peste 60 de autoturisme au plecat în coloană de pe drumul județean plin de gropi, spre municipiul Botoșani. Autorităţile locale au promis că drumul va fi asfaltat în următorii doi ani.

Protest de amploare la Botoşani! Oamenii se plâng că lunar scot din buzunare sute de lei pentru a-și repara mașinile
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   16:57

Zeci de protestatari s-au încolonat în maşini şi au pornit spre Consiliul Judeţean Botoşani.

Oamenii sunt supăraţi că de ani de zile li s-a promis refacerea drumului din zonă şi nici până astăzi autorităţile nu şi-au respectat promisiunile.

Oamenii se plâng că lunar scot din buzunare sute de lei pentru a-și repara mașinile.

Autorităţile locale se apără şi spun că asfaltarea drumului întârzie din cauza contestaţiilor.

Protestăm pentru alocarea de fonduri, pentru reabilitrea DJ2 97 şi DJ 282. Este un drum distrus, nereabilitat din 2007 când a fost reabilitat ultima dată'', a spus unu dintre protestatari.

Lucrarea vizează modernizarea unui tronson de 106 kilometri de drum judeţean. Autorităţile locale au promis că, până în anul 2023 , drumul va fi asfaltat

×
Subiecte în articol: Botoșani protest gropi masini
Parteneri
Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
x close