x close

Protest de proporții la o școală din Pitești. Părinții nu-și mai lasă copiii să intre în clasă din cauza unui coleg violent

de S.T.    |    19 Oct 2016   •   11:08
Protest de proporții la o școală din Pitești. Părinții nu-și mai lasă copiii să intre în clasă din cauza unui coleg violent 534 Foto: pixabay.com

La o școală din Pitești are loc un protest spontan. Este vorba despre 29 de elevi de clasa a VII-a ai căror părinți nu îi mai lasă să intre la ore, dacă unul dintre colegii lor nu va fi transferat.

Cea mai mare disperare a părinților este siguranța copiilor. Minorul este violent, spun elevii.

Protestul are loc începând de luni (17 octombrie) și a fost anunțat pe pagina de Facebook înființată de părinți, numită „29 de copii în pericol”.

„Comportamentul minorului a devenit din ce în ce mai inadecvat și mai violent: de la agresiune psihică (nenumărate apeluri telefonice și mesaje către colegi), a trecut la violență fizică asupra colegilor, la amenințări repetate de automutilare, iar acum la amenintari cu moartea. De asemenea orele de curs nu mai au coerență și cursivitate deoarece minorul vorbește peste cadrele didactice, pune muzică, se ridică din bancă, își amenință colegii, etc”, scrie pe pagina de Facebook.

Până la găsirea unei soluţii, copiii care lipsesc de la ore vor primi absenţe.

Potrivit părinților, protestul elevilor împotriva colegului lor va continua.

Citeşte mai multe despre:

Pitesti scoala elevi clasa diagnostic copil
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati