Antena 3 CNN Actualitate Protest extrem la DNA: Un bărbat s-a stropit cu benzină şi a ameninţat că îşi dă foc

Protest extrem la DNA: Un bărbat s-a stropit cu benzină şi a ameninţat că îşi dă foc

Protest extrem la DNA: Un bărbat s-a stropit cu benzină şi a ameninţat că îşi dă foc
31 Oct 2013   •   17:13

Un bărbat a ameninţat că îşi dă foc în faţa sediului DNA. Omul s-a stropit cu benzină şi a ameninţat că îşi dă foc, supărat că procurorii nu vor să-l asculte. El spune că a fost bătut în stradă de mai mulţi indivizi şi, deşi a făcut plângere la poliţie, nimeni nu l-a luat în seamă.

Acesta a spus că el şi familia lui se tem să mai iasă din casă, după ce ar fi fost bătut de mai multe persoane, la solicitarea unui consilier judeţean din Ilfov, pentru că a făcut reclamaţii la minister că acesta face afaceri cu gunoi.
   
Bărbatul a mai spus că a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut şi că a primit tratament, arătându-le jurnaliştilor o reţetă pentru medicamente.
   
Un procuror a stat de vorbă cu acesta, în sediul DNA, la ieşire bărbatul spunând că încetează protestul şi că va depune sesizări şi plângeri la adresa celor care l-ar fi ameninţat şi bătut.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov arată, într-un comunicat de presă, că bărbatul care a protestat joi,  "motivat de nemulţumiri legate de poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Snagov", a depus, în 30 octombrie, la Poliţia Snagov, o plângere faţă de trei persoane, "pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe", informează Mediafax.


×
Subiecte în articol: benzina
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close