Antena 3 CNN Actualitate Protest inedit al unui constănțean, după creșterea ratei la credit. Angajaților băncii nu le-a venit să creadă

Protest inedit al unui constănțean, după creșterea ratei la credit. Angajaților băncii nu le-a venit să creadă

Protest inedit al unui constănțean, după creșterea ratei la credit. Angajaților băncii nu le-a venit să creadă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Feb 2016   •   10:03
Protest inedit al unui constănţean faţă de creşterea ratei la creditul în franci elveţieni. Omul a plătit 2.500 de lei doar în monede de 10 şi 50 de bani... peste nouă mii de monede, mai exact.



Bărbatul şi-a pus banii de rată în două găleţi, cu care s-a prezentat apoi la ghişeul băncii.

Povestea lui George Mihalache este aceeaşi cu a altor sute de mii de români care au rate în franci elveţieni.

În 2008, a profitat de cotaţia monedei elveţiene şi a făcut un credit de 115.000 de franci. De la o rată de 1.600 de lei, a ajuns dator la bancă cu 3.000 de lei în fiecare lună.

După un proces câştigat, a obţinut o reducere de 20% a datoriei, însă rata lui nu a scăzut prea mult. Ca să-şi facă şi mai bine cunoscută nemulţumirea, bărbatul a găsit acum o metodă inedită de a protesta.

Bărbatul a făcut senzaţie în sucursala băncii, în momentul în care a intrat cu găleţile pline de bani, ca să-şi plătească rata.

Pentru angajaţii băncii, entuziasmul a fost mai scăzut. Trei ore au numărat banii din găleţi şi se tem că bărbatul se va ţine de cuvânt şi aşa îşi va plăti de acum înainte toate ratele. Iar, dacă ţinem cont că nu a plătit până acum nici jumătate din creditul luat pe 25 de ani, protestul său le va pune la grea încercare nervii mulţi ani de acum încolo.





×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close