Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii au ajuns la capătul răbdării: ''Este momentul în care preşedintele Iohannis să intervină''

Protestatarii au ajuns la capătul răbdării: ''Este momentul în care preşedintele Iohannis să intervină''

2021 este anul protestelor fără dar și poate. Măsurile luate de Guvernul României au creat valuri de nemulțumire în rândul angajaţii din domeniul HoReCa, dar şi în rândul sindicaliştilor.

Protestatarii au ajuns la capătul răbdării: ''Este momentul în care preşedintele Iohannis să intervină''
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    16 Feb 2021   •   20:32

Românii au iesit din nou in strada pentru ca premierul Cîţu e hotărât să legalizeze tăierile de bani.

Au fost proteste în toată ţara şi liderii de sindicat anunţă că vor continua să scoată oamenii în stradă în semn de protest faţă de tăierile şi îngheţările anunţate de Guvern.

Angajaţii CFR vor protesta miercuri în faţa Guvernului

Sindicaliști din două federații ale angajaților de la căile ferate vor picheta miercuri Guvernul și mai multe prefecturi din țară, nemulțumiți de situația gravă în care se află sistemul feroviar din România.

La protestul programat miercuri, între orele 12.30-13.30 participă membri ai Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial Vagoane și ai Federației Naționale a Sindicatelor din Transporturi ELCATEL.

Aceștia vor picheta sediul Guvernului României și sediile Prefecturilor din Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Galați și Constanța.

De asemenea, angajaţii din domeniu HoReCa au demarat astăzi proteste de amploare. Oamenii cer ca şeful statului să intervină urgent.

''Este momentul în care preşedintele Iohannis să intervină''

''Nu este un ajutor pe care Guvernul îl oferă HoReCa, ci este o despăgubire pentru o perioadă de un an de zile, în care sectorul ospitalităţii a fost supus  interdicţiilor de funcţionare'', spune unul dintre angajații HoReCa.

Aceştia cer ca Guvernul să îi ajute să recupereze pierderile din timpul pandemiei.

Cafenelele din Centrul Vechi al Capitalei au fost închise azi pentru jumătate de oră, timp în care angajaţii şi-au strigat nemulţumirile.

Protestul celor din domeniul restaurantelor nu a fost singurul de azi. Sindicaliştii anunţă că vor continua să îşi strige nemulţumirile în stradă faţă de măsurile anunţate de Guvern.

 

 

×
Subiecte în articol: proteste HoReCa Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close