x close

Protest în faţa Casei Albe, unde este Ponta, faţă de Roşia Montană şi gazele de şist. Ponta: Este foarte normal şi democratic

de S.T.    |    22 Oct 2013   •   19:55
Protest în faţa Casei Albe, unde este Ponta, faţă de Roşia Montană şi gazele de şist. Ponta: Este foarte normal şi democratic Foto: gov.ro

Un grup de persoane a afişat în faţa Casei Albe pancarte prin care protestează faţă de proiectul Roşia Montană şi a explorării gazelor de şist şi îl acuză pe premierul Victor Ponta de trădare, acţiune desfăşurată în momentul în care Ponta este primit de către vicepreşedintele american, Joe Biden.

Pe pancarte au fost scrise mesajele, în limba română şi engleză, "Ponta traitor" ("trădător" în limba engleză - n.r.), "Save Roşia Montană" ("Salvaţi Roşia Montană"), "Uniţi Salvăm Roşia Montană", "Uniţi Salvăm Munţii Apuseni", "Stop exploatării gazelor de şist", scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat că această manifestare este foarte normală şi democratică.
   
"Am înţeles că au fost trei doamne care au protestat. Este foarte normal şi democratic", a spus Ponta, la un post de televiziune.

Protestatarii au spus că sunt originari din judeţul Alba şi trăiesc în prezent în oraşul american Pittsburgh, dar au dorit să vină special la Casa Albă, ştiind că premierul Ponta se va afla acolo, pentru a protesta faţă de proiectul Roşia Montană şi explorarea gazelor de şist.
   

Parteneri
Parteneri
sati