Antena 3 CNN Actualitate Protest inedit la Penitenciarul Craiova. Un deţinut s-a urcat pe acoperiş, pentru a protesta faţă de o sancţiune primită

Protest inedit la Penitenciarul Craiova. Un deţinut s-a urcat pe acoperiş, pentru a protesta faţă de o sancţiune primită

Protest inedit la Penitenciarul Craiova. Un deţinut s-a urcat pe acoperiş, pentru a protesta faţă de o sancţiune primită
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Sep 2012   •   13:48

Un deţinut de la Penitenciarul Craiova s-a urcat, vineri, pe clădirea închisorii, pentru a protesta faţă de o sancţiune pe care a primit-o în urma unei abateri disciplinare, informează Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Craiova, deţinutul s-a urcat pe clădire vineri, în jurul orei 11.30, el reuşind să scape de supravegherea agenţilor de pază, în timp ce se afla împreună cu alţi deţinuţi în curtea închisorii.
   
Bărbatul a comis o abatere disciplinară în penitenciar pentru care a fost sancţionat de agenţii de pază. Nemulţumit de sancţiunea primită, deţinutul a decis să se urce pe clădirea închisorii pentru a protesta.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, mai mulţi reprezentanţi ai penitenciarului poartă discuţii cu acesta pentru a-l convinge să coboare. 
   
Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Craiova, Cătălin Borleanu, nu a vrut să dea detalii suplimentare.
   
"Nu vă pot spune pentru ce a fost condamnat sau ce abatere disciplinară a comis pentru că este o anchetă în curs în momentul de faţă", a precizat Cătălin Borleanu.
   

×
Subiecte în articol: detinut
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close