Antena 3 CNN Actualitate Protest, la Otopeni: Taximetriştii, nemulţumiţi de ordinul care le interzice accesul pe aerport (VIDEO)

Protest, la Otopeni: Taximetriştii, nemulţumiţi de ordinul care le interzice accesul pe aerport (VIDEO)

Protest, la Otopeni: Taximetriştii, nemulţumiţi de ordinul care le interzice accesul pe aerport (VIDEO)
10 Sep 2009   •   22:55


În vreme de proteste, se revoltă şi taximetriştii. Cei care ne "trag de mânecă" la aeroport sunt supăraţi pe ordinul care le interzice accesul în Otopeni. Oamenii spun ca sunt discriminaţi pentru că o singură firmă mai are acces în aeroport.

Aparent, legea care prevede accesul unei singure firme de taxi în aeroport este menită să facă ordine. Taximetriştii cred, însă, contrariul şi se simt nedreptăţiţi.

Începând de joi, niciun taxi nu a mai avut acces în aeroport dacă nu a aprţinut firmei care a câştigat licitaţia în 2006. Ceilalţi trebuie să aştepte organizarea unei noi licitaţii.

Nemulţumiţi nu sunt numai taximetriştii, ci şi unii dintre clienţi. Pasagerii se plâng că trebuie să meargă pe jos cu bagajele până la terminale.

Taximetriştii nu vor să se lase păgubaşi. Ameninţă că vor protesta în fiecare zi până vor fi luaţi în serios.

Conducerea aeroportului va organiza o licitaţie prin care va stabili care sunt firmele ce vor avea acces şi care este tariful maxim pe care acestea îl vor practica.



Observator


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close