Antena 3 CNN Mediu Poluare Protest la Ploieşti faţă de criza deşeurilor din oraş: "Ieşim în stradă, printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie"

Protest la Ploieşti faţă de criza deşeurilor din oraş: "Ieşim în stradă, printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie"

Un protest a avut loc, vineri seară, la Ploieşti cu privire la criza deşeurilor din oraş, manifestanţii cerând rezilierea contractului cu operatorul de la salubrizare şi demisia conducerii ADI Deşeuri.

Protest la Ploieşti faţă de criza deşeurilor din oraş: "Ieşim în stradă, printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie"
Sursa foto: Facebook/ Primaria Ploiesti
de Mia Lungu    |    20 Aug 2021   •   22:56

Un protest a avut loc, vineri seară, la Ploieşti cu privire la criza deşeurilor din oraş, manifestanţii cerând rezilierea contractului cu operatorul salubrist şi Acţiunea, care a fost organizată prin apel pe Facebook de către Asociaţia Stop poluării oraşului Ploieşti, a avut loc în centrul municipiului.

Manifestanţii şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la modul de gestionare a deşeurilor în municipiul Ploieşti, au cerut demisia şefului ADI Deşeuri, Cristian Ganea, şi rezilierea contractului cu Rosal privind colectarea deşeurilor menajere.

Aceştia au afişat pancarte cu mesaje precum "Vreau aer curat, nu poluat" şi "Poluarea ucide".

"Ploieşteni, ieşim în stradă, printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie, pentru a protesta faţă de incompetenţa Rosal, ADI şi CJ, a tuturor autorităţilor locale care, de câţiva ani, iar azi mai mult ca oricând, sunt incapabile să gestioneze problema deşeurilor stradale şi menajere din oraşul nostru.

Cerem demisia preşedintelui ADI Deşeuri, care, de aproape un an, ţine oraşul în mizerie, fără să fie capabil să gestioneze situaţia. (...) Protestăm sau murim înghiţiţi de mizerie?", este mesajul postat pe Facebook de organizatorii protestului.

La acţiune au participat circa 50 de persoane.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close