Antena 3 CNN Actualitate Protest la Palatul Justiției din Baia Mare, după eliberarea bărbatului care a provocat un accident mortal într-o stație de autobuz

Protest la Palatul Justiției din Baia Mare, după eliberarea bărbatului care a provocat un accident mortal într-o stație de autobuz

Mobilizare pe reţelele de socializare, după ce judecătorii de la Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în libertate a bărbatului care a lovit doi tineri într-o stație de autobuz. Oamenii au venit rând pe rând la Palatul de Justiţie si au protestat în tăcere faţă de această decizie.

Protest la Palatul Justiției din Baia Mare, după eliberarea bărbatului care a provocat un accident mortal într-o stație de autobuz
de Adelina Miron    |    06 Iul 2021   •   22:37

Au fost aprinse lumânări în memoria Denisei, tânăra care a murit pe patul de spital chiar în ziua în care magistrații au dispus punerea în libertate a șoferului care a lovit-o.

Potrivit surselor, judecătorul ar fi spus că bărbatul nu prezintă un pericol social și poate fi cercetat în stare de libertate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au făcut recurs la decizia Judecătoriei. Acesta va fi judecat la Tribunalul Maramureș.

Până la judecarea recursului, tânărul a fost eliberat, în aceeași zi în care Denisa a murit.

Tânăra a decedat noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator. Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore.
 

×
Subiecte în articol: protest Baia Mare accident mortal
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close