Antena 3 CNN Actualitate Protest al părinților la școala din Ilfov în care o elevă s-a îmbătat și a fost batjocorită de colegi. Directoarea a demisionat

Protest al părinților la școala din Ilfov în care o elevă s-a îmbătat și a fost batjocorită de colegi. Directoarea a demisionat

Părinții elevilor din comuna Ciolpani, Ilfov, au organizat un protest astăzi în fața școlii în care o elevă de 15 ani a consumat băuturi alcoolice până s-a îmbătat, sub presiunea colegilor, care au profitat de starea ei și au batjocorit-o.

Protest al părinților la școala din Ilfov în care o elevă s-a îmbătat și a fost batjocorită de colegi. Directoarea a demisionat
Sursa foto: gandul.ro
de Adelina Miron    |    23 Iun 2021   •   17:42

Peste 20 de părinți au organizat un protest la ora 14,00 și au cerut demisia directoarei. Părinții au venit cu mai multe pancarte pe care erau scrise mesaje precum: „Vrem respect pentru profesori și siguranță pentru elevi”, „ Ori copiii noștri, ori directoarea!”.

Directoarea școlii și-a înaintat demisia, a transmis ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru Gândul.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, la data de 11 iunie, fata ar fi fost îmbătată de mai mulți băieți, colegi de școală. Ulterior, băieții i-ar fi făcut poze, în ipostaze indecente, cu telefoanele mobile, au transmis surse judiciare pentru Gândul.

După ce a văzut starea în care se afla eleva, profesorul de sport ar fi închis-o pe aceasta în sala de sport pentru a-și reveni, însă, ulterior, ar fi scos-o din sală și ar fi lăsat-o singură pe o bancă din parc.

Directoarea școlii ar fi aflat despre incident și le-ar fi luat elevilor telefoanele pentru a șterge imaginile.

Directoarea și profesorul de sport sunt vizați într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic, omisiunea sesizării, lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, pornografie infantilă și act sexual cu un minor, mai precizează sursa citată anterior. 

 

 

×
Subiecte în articol: protest parinti Ilfov
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close