Antena 3 CNN Actualitate Protest spontal la Remarul "16 Februarie". Peste 200 de angajaţi, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de două luni

Protest spontal la Remarul "16 Februarie". Peste 200 de angajaţi, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de două luni

Protest spontal la Remarul "16 Februarie". Peste 200 de angajaţi, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de două  luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Mai 2013   •   08:55
Protest spontan, luni dimineaţă, la societatea Remarul "16 februarie" din Cluj Napoca, după ce angajaţii nu şi-au luat salariile de două luni. Patronul societăţii este unul dintre ofertanţii pentru CFR Marfă şi le-a promis muncitorilor că azi le va plăti sumele restante. 
 
Peste 200 de angajaţi s-au adunat luni dimineaţă, în curtea societăţii şi au început să huiduie şi să strige "Vrem banii de salarii", iar unul dintre ei a agăţat de gardul societăţii un tablou cu greva ceferiştilor de la Griviţa din anul 1933.
 
Liderul de sindicat Valer Marian a declarat că situaţia este disperată pentru unii dintre angajaţi, care au credite la bănci.
 
Potrivit acestuia, statul român are datorii de 13 milioane de lei, din 2011, către societatea Remarul "16 Februarie".
 
Remarul "16 Februarie", societate cu capital integral privat, are 300 de angajaţi, având ca obiect principal de activitate construcţia, modernizarea şi repararea materialului rulant de cale ferată.





 

 

 

×
Subiecte în articol: protest salarii
Parteneri
Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din Iași
x close