Antena 3 CNN Actualitate Protest masiv al taximetriștilor, în Piața Constituției și Piața Victoriei din București | Claxoane și scandări împotriva companiilor de ride-sharing

Protest masiv al taximetriștilor, în Piața Constituției și Piața Victoriei din București | Claxoane și scandări împotriva companiilor de ride-sharing

Peste 500 de taximetrişti protestează în Piaţa Constituţiei şi Piaţa Victoriei din București, solicitând o serie de modificări legislative privind transportul în regim de taxi şi transportul alternativ.

de Mădălina Ignat    |    07 Feb 2024   •   10:40

Peste 500 de taximetriști protestează miercuri, în intervalul orar 9:00 - 14:00, în Piața Constituției și Piața Victoriei, solicitând o serie de modificări legislative privind transportul în regim de taxi și transportul alternativ, a declarat președintele Asociației Pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți (ADTI), Radu Viorel.

Potrivit acestuia, taximetriștii vor rămâne în stradă pe termen nelimitat, dacă nu vor fi efectuate modificările legislative.

Taximetriștii care protestează în Piața Constituției sunt din Bucureşti, Cluj, Timișoara, Brașov, dar și Argeș.

Șoferii reclamă că firmele și persoanele care fac transport alternativ nu se supun acelorași condiții pe care ei le respectă în ceea ce privește plata taxelor.

Citește și: Prejudiciu de aproape 10 milioane de lei la o companie de ride-sharing din București, descoperit de ANAF

Taximetriștii spun că soluția ar fi o reglementare, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Nu este primul protest, aceștia au protestat și săptămâna trecută și au de gând să protesteze și astăzi pe parcursul întregii zile.

×
Subiecte în articol: taximetrişti protest București
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close