Antena 3 CNN Actualitate "Dreptate pentru Sebi și Roberta" | Protest în fața Tribunalului Constanța, în timp ce judecătorii decid dacă îl lasă liber pe Vlad Pascu

"Dreptate pentru Sebi și Roberta" | Protest în fața Tribunalului Constanța, în timp ce judecătorii decid dacă îl lasă liber pe Vlad Pascu

La Tribunalul Constanța are loc un protest pentru Sebi și Roberta, tinerii care și-au pierdut viața în tragedia de la 2 Mai, în accidentul produs de Vlad Pascu.

de Cătălina Buzoianu    |    16 Apr 2024   •   13:03

Judecătorii de la Tribunalul Constanța decid marți, dacă mențin măsura arestului preventiv față de Vlad Pascu, tânărul care a urcat drogat la volan și a omorât doi studenți, în accidentul de la 2 Mai.

Inculpatul Vlad Pascu și avocații săi cer înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Vlad Pascu a intrat prin videoconferinţă și la acest termen de judecată.

Tinerii protestatari au decis să vină miercuri în fața Tribunalului Constanța

Protestatarii sunt tineri, viitori avocați, studenți la Facultatea de Drept, impresionați de durerea prin care trec părinții lui Sebi și ai Robertei. 

Tinerii protestatari cer dreptate pentru Sebi și pentru Roberta. Vor ca Vlad Pascu să rămână în spatele gratiilor.

Aceștia au transmis mesaje precum "Dreptate pentru Sebi și Roberta", "Corupția ucide".

Vor ca cel care se face vinovat de tragedie și rănirea altor trei, să răspundă și să primească o pedeapsă pe măsura faptelor sale și nu una mult mai puțin aspră. 

Avocații susțin că măsura arestului preventiv nu se mai impune

Avocații susțin că s-a împlinit o perioadă de opt luni de arest preventiv și că măsura nu se mai impune.

Ei apreciază că cele opt luni de arest preventiv "sunt suficiente” și că "nu se mai poate prelungi măsura la nesfârșit pe temeiul că inculpatul reprezintă un pericol”.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie 2023, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu protest Tribunalul Constanţa
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close