Antena 3 CNN Actualitate Protest USR la congresul PPE cu lideri europeni

Protest USR la congresul PPE cu lideri europeni

USR protestează la Romexpo, acolo unde are loc ședința liderilor europeni

de Vasile Marcu    |    06 Mar 2024   •   17:10

În acest momente USR a organizat un protest prin care rulează mesaje digitale în limba romană şi în limba engleză în jurul Romexpo, mesaje prin care se face legătura între PSD și PNL. 

Mașina respectivă se plimbă între Romexpo și hotelul la care sunt cazați cei mai importanți lideri europeni, astfel încât să se asigure că mașina respectivă și mesajele pe care vor să le transmită sunt văzute de cei de la conducerea atât a Parlamentului European, a Comisiei și a Consiliului European. 

"Dacă votezi PNL, câștigă PSD. Partidul popularilor europeni și social-democrații europeni sunt într-o legătură de iubire",sunt mesajele USR adresate atât pentru români cât şi liderii veniți din afara ţării. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mesajele de la protestul USR la Romexpo. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe ecrane au rulat și afișele USR cu Cătălin Drulă și mesajele: „Nu îi lăsa să îți fure viitorul. Alege România modernă”.

"USR le transmite reprezentanților PPE aflați în aceste zile la București că ar trebui să clarifice cu cei din PNL cum au ajuns popularii europeni frați cu social-democrații în România.

Asistăm la un festival al absurdului, cei care vor vota cu PNL la europarlamentare vor trimite de fapt pesediști la Bruxelles”, a declarat Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și purtător de cuvânt al USR.

De asemenea, la Romexpo se pregătesc să ajungă și fermierii nemulțumiți de politica făcută la Bruxelles pentru agricultorii din România.

Mai mult, şi partidul AUR se pregătește în curând pentru un protest în fața Romexpo, acolo unde are loc congresul Partidului Popularilor Europeni, unde sunt cei mai importanți lideri europeni, printre care și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. 

×
Subiecte în articol: USR protest PSD PNL Congres PPE Romexpo
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close