Antena 3 CNN Actualitate Protest în Parlament. S-au întins pe jos în timpul votului pentru învestirea Guvernului

Protest în Parlament. S-au întins pe jos în timpul votului pentru învestirea Guvernului

A fost protest pe holurile Parlamentului în timpul votului pentru învestirea Guvernului Ciucă. Trei reprezentanți ai unor ONG-uri s-au întins pe jos.

Protest în Parlament. S-au întins pe jos în timpul votului pentru învestirea Guvernului
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Vasile Marcu    |    25 Noi 2021   •   13:54

Evenimentul a fost organizat, printre alții, de Marian Rădună, de la organizația civică #Rezist. Aceștia au afișat mesajul ”Tot voi?”, făcând referire la noul Executiv care va fi format din PNL, PSD și UDMR.

Aceștia au avut și un banner care, la un moment dat, le-a fost smuls din mâini de angajații Camerei Deputaților, care au încercat să îi convingă să plece din fața plenului. În încercarea de a-și păstra banner-ul, cei trei s-au întins pe jos.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Senatorii şi deputaţii s-au reunit joi în şedinţă comună pentru votul de învestire a guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Guvernul Ciucă a trecut de votul de învestire din Parlament. Coaliția PNL-PSD-UDMR a fost votată cu 318 voturi ”pentru”, 126 ”împotrivă” și 0 abțineri.

Toți miniștrii propuși de Nicolae Ciucă au primit aviz favorabil la audierile de miercuri din comisiile parlamentare de specialitate.

Citește șiNicolae Ciucă, după votul de învestire din Parlament: ”Facem tot posibilul să depășim problemele pe care le avem din cauza crizei Covid” 


 

×
Subiecte în articol: protest parlament guvern
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close