Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii din Bistriţa au organizat un prohod simbolic pentru Guvernul Boc

Protestatarii din Bistriţa au organizat un prohod simbolic pentru Guvernul Boc

Protestatarii din Bistriţa au organizat un prohod simbolic pentru Guvernul Boc
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    18 Ian 2012   •   21:34

Peste 200 de persoane au participat, miercuri seară, la protestul de la Bistriţa, care s-a încheiat cu un prohod simbolic pentru Guvernul Boc, căruia manifestanţii i-au făcut un sicriu de carton, scrie Mediafax.

În timpul protestul unul dintre manifestanţi a adus un coşciug din carton, pe care scria "Aici se odihneşte Guvernul României, dormi în pace". După ce coşciugului i-a fost pusă o cruce de lemn, oamenii au început să cânte strofe din ritualul creştin ortodox de înmormântare.

Protestul a început, la ora 17.00, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, unde manifestanţii au afişat pancarte pe care au scris: "Băse, Băse, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!", "Udrea, Ritzi, Anastase, nesimţite, mincinoase!", "Băse, Boc şi cu Turcan, să-i dăm jos de la ciolan!", "Ticăloasa guvernare şi-a propus să ne omoare!", dar şi numeroase articole din Constituţie.

Oamenii au scandat: "Nu contează câţi suntem, pe Băsescu jos să-l dăm!", "Jos golanu' de Oltean!", "Nelu Botiş şi Olteanu ne-au făcut de râs Ardealul!", "Jos Guvernul!", "Demnitate", "Zegrean, Botiş şi Olteanu ne-au făcut de râs Ardealul", "Nu vă fie frică, şi Băsescu pică!".

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close