Protestatarii din Bistriţa au organizat un prohod simbolic pentru Guvernul Boc

de N.B.    |    18 Ian 2012   •   21:34
Protestatarii din Bistriţa au organizat un prohod simbolic pentru Guvernul Boc Foto: Mediafax

Peste 200 de persoane au participat, miercuri seară, la protestul de la Bistriţa, care s-a încheiat cu un prohod simbolic pentru Guvernul Boc, căruia manifestanţii i-au făcut un sicriu de carton, scrie Mediafax.

În timpul protestul unul dintre manifestanţi a adus un coşciug din carton, pe care scria "Aici se odihneşte Guvernul României, dormi în pace". După ce coşciugului i-a fost pusă o cruce de lemn, oamenii au început să cânte strofe din ritualul creştin ortodox de înmormântare.

Protestul a început, la ora 17.00, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, unde manifestanţii au afişat pancarte pe care au scris: "Băse, Băse, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!", "Udrea, Ritzi, Anastase, nesimţite, mincinoase!", "Băse, Boc şi cu Turcan, să-i dăm jos de la ciolan!", "Ticăloasa guvernare şi-a propus să ne omoare!", dar şi numeroase articole din Constituţie.

Oamenii au scandat: "Nu contează câţi suntem, pe Băsescu jos să-l dăm!", "Jos golanu' de Oltean!", "Nelu Botiş şi Olteanu ne-au făcut de râs Ardealul!", "Jos Guvernul!", "Demnitate", "Zegrean, Botiş şi Olteanu ne-au făcut de râs Ardealul", "Nu vă fie frică, şi Băsescu pică!".

x close