Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii, JIGNIŢI de fostul consilier PDL de la Ministerul Muncii: Boi, dobitoci, poporul de pe Facebook cu Arafat în frunte

Protestatarii, JIGNIŢI de fostul consilier PDL de la Ministerul Muncii: Boi, dobitoci, poporul de pe Facebook cu Arafat în frunte

Protestatarii, JIGNIŢI de fostul consilier PDL de la Ministerul Muncii: Boi, dobitoci, poporul de pe Facebook cu Arafat în frunte
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Ian 2012   •   07:22

Fostul consilier PDL de la Ministerul Muncii, Mihai Axinte, recidivează. După ce anul trecut se răfuia în public cu un sinucigaş din Gara Predeal, de data aceasta consilierul-blogger îi jigneşte pe protestatarii anti-Băsescu. Printre apelative se numără: "boi" şi "dobitoci", postate pe un site de dezbateri al PDL.

Mihai Axinte, alias bloggerul Bleen, fostul consilier PDL ales de Sebastian Lazaroiu, dă din nou dovadă de agresivitate verbală. Axinte are un mesaj "pentru boii " din "poporul de pe Facebook, cu Arafat in frunte".

"Deci, toţi boii de pe Facebook, aţi înţeles, dobitocilor, împotriva a ce aţi dat like? (...) Ştiu, e vinovat Băsescu fiindcă nu ştiţi sau vă e lene să citiţi, că de înţeles nu poate fi vorba."

Axinte face şi o pledoarie în favoarea sistemului privat de sănătate. Susţinătorii lui Raed Arafat mai sunt numiţi dobitoci şi pentru că primesc bani din sectorul privat, pe care totuşi nu il susţin.

Mihai Valentin Axinte este un fost vânzător de uşi de garaj. El a devenit cunoscut  în timpul campaniei prezidenţiale din 2009, când i-a luat un interviu preşedintelui Traian Băsescu, transmis live pe site-ul său.

 


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close