Antena 3 CNN Actualitate Aproximativ 3.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei, pentru a douăsprezecea seară consecutiv

Aproximativ 3.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei, pentru a douăsprezecea seară consecutiv

Aproximativ 3.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei, pentru a douăsprezecea seară consecutiv
Sursa foto: foto: Antena3.ro
11 Feb 2017   •   22:40

UPDATE: Aproximativ 3.000 de persoane au protestat, sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, fiind cea de a douăsprezecea zi de proteste antiguvernamentale, declanşate de ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale.

Manifestanţii din Piaţa Victoriei au cântat imnul naţional la ora 22.00, în timp ce şi-au aprins luminile de la telefoanele mobile.

În jurul orei 22.30, manifestanţii din Piaţa Victoriei au început să plece.

Ca în serile trecute, participanţilor la protest le-a fost oferit ceai cald şi covrigi.

Pe o clădire din apropierea Guvernului au fost proiectate mesaje: ''Nu plecăm'', ''Clujul #rezistă''.

Circulaţia maşinilor în zonă a fost reluată.

UDPATE: Aproximativ 3.000 de manifestanţi s-au strâns sâmbătă seara în Piaţa Victoriei, potrivit unor surse citate de Agerpres, în cea de-a douăsprezecea zi consecutivă de proteste împotriva Guvernului.

Circulaţia a fost întreruptă pe Bulevardul Kiseleff şi pe sensul de mers de la Aviatorilor către Piaţa Victoriei.

De asemenea, peste 5.500 de oameni protestează în mai multe oraşe din ţară, în pofida frigului. Cele mai multe persoane au ieşit în stradă la Sibiu, Cluj şi Braşov.

UPDATE: Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei depăşeşte 1.000, la ora transmiterii acestei ştiri, fiind cea de a douăsprezecea zi de proteste antiguvernamentale, declanşate de ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale, scrie news.ro.

Steaguri ale României, Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii şi Canadei au fost aduse şi sâmbătă la protestul din Piaţa Victoriei

UPDATE: Peste 500 de manifestanţi, potrivit unor surse, s-au strâns în Piaţa Victoriei, sâmbătă seară, pentru a douăsprezecea zi consecutiv, pentru a protesta împotriva Guvernului, scrie agerpres.ro.

Oamenii au venit cu steaguri şi pancarte care cuprind mesaje împotriva Guvernului: "Luptăm pentru o ţară curată", "Nedreptatea ne uneşte", "Susţin proclamaţia Parlament fără penali", "Nu vrem guvern de troglodiţi şi hoţi condus de mafioţi", "Singura soluţie: propria revoluţie", "Hoţii la închisoare, nu la guvernare".

Aceştia scandează "Demisia", "Nu plecăm", "Rezist".

"Luptăm pentru o ţară curată", "Nedreptatea ne uneşte", "Susţin proclamaţia Parlament fără penali", "Erdogan de Teleorman", "Nu vrem guvern de troglodiţi şi hoţi condus de mafioţi", "Singura soluţie: propria revoluţie", "Hoţii la închisoare, nu la guvernare".

×
Subiecte în articol: rezist proteste piata victoriei guvern
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close