Antena 3 CNN Actualitate Protestatarul cu piciorul zdrobit intenţionează să dea Jandarmeria în judecată

Protestatarul cu piciorul zdrobit intenţionează să dea Jandarmeria în judecată

Protestatarul cu piciorul zdrobit intenţionează să dea Jandarmeria în judecată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    17 Ian 2012   •   21:57

Protestele de sâmbătă şi de duminică, din Bucureşti, au fost cele mai sângeroase din ultimul deceniu. Victimele lor îşi vor aminti întreaga viaţă momentele de coşmar prin care au trecut. Ionuţ Şandru, tânărul al cărui picior a fost zdrobit duminică, a acceptat să vorbească, pentru Observator, de pe patul de spital. Nu mai ştie decât că a vrut să-i ia apărarea unui jurnalist şi apoi o durere cumplită.

Ionuţ a fost găsiţ în stare de inconştienţă de câţiva protestatari. L-au dus la cea mai apropiată ambulanţă SMURD. El nu îşi mai aminteşte mare lucru, în mintea lui sunt acum doar frânturi, lovituri, jandarmi şi multă durere. Nu ştie dacă a fost lovit sau dacă şi-a prins piciorul între gardurile jandarmilor.

Ultimul lucru pe care şi-l aminteşte este că i-a luat apărarea unui reporter. Ieri a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii trebuie să-i monteze o tijă. În timpul operaţiei au descoperit fragmente de os în măduvă aşa că au fost nevoiţi să oprească intervenţia. Va fi operat cel mai probabil din nou, săptămâna viitoare.

Toată familia îi este alături şi speră într-o recuperare rapidă. După ce va fi în afara pericolului, Ionuţ intenţionează să dea în judecată Jandarmeria Română.

 

×
Subiecte în articol: protestatar jandarmerie bătaie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close