Antena 3 CNN Actualitate Proteste anunțate în București și mai multe orașe din țară

Proteste anunțate în București și mai multe orașe din țară

Proteste anunțate în București și mai multe orașe din țară
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Ian 2017   •   08:40

Noi proteste pe tema ordonanţelor privind graţierea şi modificarea codurilor penale sunt anunţate pentru astăzi, printr-o serie de evenimente iniţiate pe Facebook. 

„Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu să propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Duminică ne strângem la Universitate, începând cu ora 17:00”, se arată în manifestul evenimentului din Bucureşti.

Manifestanţii spun că vor să „viziteze” Guvernul, Ministerul Justiţiei, CNA şi sediul Avocatului Poporului. „Ne strângem la Universitate duminică începand cu ora 17:00. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Apoi mergem la Ministerul Justiției, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat. La final, mergem la guvern”, se arată într-un eveniment organizat pe Facebook.

Zeci de mii de oameni au participat la protestele care au avut loc şi duminica trecută, atât în Capitală, cât şi în mai multe oraşe din ţară.

×
Subiecte în articol: proteste modificarea codurilor penale
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close