Antena 3 CNN Actualitate Protestele angajaţilor de la Oltchim şi de la Divizia Petrochimică Bradu s-au încheiat

Protestele angajaţilor de la Oltchim şi de la Divizia Petrochimică Bradu s-au încheiat

Protestele angajaţilor de la Oltchim şi de la Divizia Petrochimică Bradu s-au încheiat
de S.T.    |    15 Mai 2013   •   14:27
UPDATE 14:00- Protestele angajaţilor de la Oltchim şi de la Divizia Petrochimică Bradu s-au încheiat, după aproximativ patru ore, iar în prezent salariaţii de la Râmnicu Vâlcea şi Piteşti discută cu liderii de sindicat despre listele de disponibilizări, cerându-se refacerea acestora.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peste 200 de angajaţi de la Divizia Petrochimică Bradu de lângă Piteşti, aparţinând Oltchim Râmnicu Vâlcea, s-au adunat din nou, miercuri dimineaţă, în faţa sediului societăţii, pentru a protesta faţă de disponibilizările anunţate şi de faptul că listelor de şomaj nu au fost întocmite corect.

Oamenii se tem că-şi vor pierde locurile de muncă şi spun că nu au primit ultimul salariu şi că nici nu le-a fost comunicat numărul celor care vor pleca în şomaj. 

Angajaţii susţin că nu sunt respectate mai multe articole din contractul colectiv de muncă şi nu le-au fost transmise criteriile după care vor fi disponibilizaţi.

Administratorul judiciar al Oltchim a anunţat că 900 de salariaţi de la Oltchim vor fi concediaţi începând cu această săptămână, dintre care 600 de la Râmnicu Vâlcea şi 300 de la Divizia Petrochimică Bradu.

×
Subiecte în articol: Oltchim disponibilizari locuri de munca
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close