Antena 3 Actualitate Protestele au intrat în a treia săptămână. Oamenii cred că până la urmă vor ieşi învingători

Protestele au intrat în a treia săptămână. Oamenii cred că până la urmă vor ieşi învingători

de O.P.    |    03 Feb 2012   •   06:15
Protestele au intrat în a treia săptămână. Oamenii cred că până la urmă vor ieşi învingători

Protestele la adresa actualei puteri au intrat în a treia săptămînă. Sute de oameni au ieşit în stradă în mai multe oraşe din ţară, chiar dacă afară erau minus 10 grade celsius.

Scandează încontinuu lozici împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi cer demisia Guvernului. Oamenii sunt convinşi că pînă la urmă, ei vor ieşi învingători.

Zeci de persoane au manifestat în centrul oraşului Deva. Ies în piată încă de dimineaţă şi nu pleacă decît seara tîrziu. De 20 de zile se luptă în stradă cu Guvernul.

Şi la Bistriţa, aproape 60 de oameni îndură în fiecare zi frigul dar nu vor să renunţe la proteste pînă cînd nu va cădea Guvernul.

La Craiova, oamenii strânşi în centrul oraşului au găsit un mod inedit de a protesta. Au profitat de zăpada căzută din abundenţă şi l-au jelit pe şeful statului lângă o cruce de lemn şi un cavou făcute din zăpadă.

Nici ploieştenii nu s-au periat de ger şi au ieşit din nou în stradă ca să protesteze.

În ciuda gerului persistent, oamenii nemulţumiţi din toată ţara, susţin că vor ieşi să protesteze în stradă până când actuala demisionează.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close