Antena 3 CNN Actualitate Protestele împotriva lui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc continuă în mai multe oraşe

Protestele împotriva lui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc continuă în mai multe oraşe

Protestele împotriva lui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc continuă în mai multe oraşe
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    02 Feb 2012   •   20:02

În ciuda gerului cumplit şi a ninsorii, aproximativ 50 de manifestanţi au ieşit în stradă, joi searaă, pentru a cere demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc, informează Agerpres.

"Fie gerul cât de greu, eu demisia îţi cer" a fost cel mai scandat slogan la Sibiu de manifestanţii care au cerut demisia atât a preşedintelui Traian Băsescu, cât şi a Guvernului Boc.

Mai multe persoane au protestat, la Târgovişte, pe platoul din faţa Prefecturii Dâmboviţa, scandând lozinci împotriva guvernanţilor şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Este a 20-a zi consecutivă de proteste la Târgovişte, iar ninsoarea şi frigul au făcut ca manifestarea să dureze mai puţin de o oră.

50 de protestatari s-au adunat la ora 17.00 în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud şi au scandat mai multe lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale: "Jos, Băsescu!", "Jos Guvernul!", "Demisia!", "Anticipate!", "Jos, Oltean, jos, eşti un ticălos!", "Nelu Botiş şi Olteanu au făcut de râs Ardealul!", relatează Mediafax.

Totodată, manifestanţii au scandat o poezie prin care au anunţat autorităţile cât mai au de gând să manifesteze împotriva lor: "Băse, nu uita acest scor/E 0-7 pentru popor/Şi nu plecăm de aici/Până nu e 0-55".


×
Subiecte în articol: proteste demisie Jos Basescu Sibiu Targoviste
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close