Antena 3 CNN Actualitate Protestul de la Piața Victoriei s-a încheiat. Aproape 2.000 de oameni au ieşit în stradă în cea de-a 14-a seară

Protestul de la Piața Victoriei s-a încheiat. Aproape 2.000 de oameni au ieşit în stradă în cea de-a 14-a seară

Protestul de la Piața Victoriei s-a încheiat. Aproape 2.000 de oameni au ieşit în stradă în cea de-a 14-a seară
13 Feb 2017   •   23:06

UPDATE:  Protestul de luni seară din faţa Guvernului s-a încheiat, manifestanţii începând, după ora 22,00, să se retragă din Piaţa Victoriei.

În jurul orei 20,00, aproximativ 2.000 de persoane se aflau în piaţă, conform unor surse. A fost cea de-a 14-a zi de proteste împotriva Guvernului.

Ca şi în alte seri, în piaţă a venit o trupă de percuţionişti, care au adunat în jurul lor un public numeros scandând "DNA să vină vă ia!", "Rezistăm, rezistăm!".

Pe pancarte au fost afişate mesaje precum: "Bunico, nu ai înţeles, nu la Cotroceni, la Victoriei", "Aţi jurat să ne-apăraţi, dar pe faţă ne furaţi", "La guvern se poartă dungi", "Aţi fost administratorii, nu stăpânii României. V-am concediat", "Golan vechi, fără copii, sunt aici pentru ai voştri".

La ora 21,00, oamenii strânşi în Piaţa Victoriei au intonat Imnul Naţional şi au aprins luminile de la telefoanele mobile.

UPDATE: Potrivit unor surse Agerpres, în Piaţa Victoriei se află în jur de 2.000 de persoane. 

Oamenii afişează pancarte pe care scrie: "Nu mai zăboviţi, zi de zi vom fi aici", "Stop Corupţia", "Demisia", "Reformare CNA", "Demisia Dragnea, Firea, Meleşcanu", "Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte graţiere!, "Noi n-am obosit. Ghinion". 

Se strigă "Demisia!", se fluieră şi se suflă în vuvuzele. 

Câţiva servesc ceai cald participanţilor la protest. 

Știre inițială

Continuă protestele în fața sediului Guvernului. Este a 14-a seară de manifestaţii antiguvernamentale în Piața Victoriei.

În fața Guvernului s-au adunat până acum circa 200 de persoane.

Protestatarii au venit cu pancarte și steaguri tricolore.

Manifestanţii strigă: "DNA să vină să vă ia", "Jos Guvernul", "Noaptea ca hoţii", "Zi de zi aici vom fi".

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei proteste protest
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close