Antena 3 CNN Actualitate PSD, acuzat de şantaj la adresa lui Klaus Iohannis

PSD, acuzat de şantaj la adresa lui Klaus Iohannis

PSD, acuzat de şantaj la adresa lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Dec 2016   •   17:47

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal (PNL), Marian Petrache, îi ţine partea preşedintelui Klaus Iohannis şi acuză Partidul Social Democrat (PSD) de şantaj la adresa politicianului de la Cotroceni.

Petrache susţine că „premierul propus de PSD și desemnat de președinte va fi nu numai prim-ministrul celor care au votat PSD, ci al tuturor românilor și va trebui să administreze treburile țării în interesul tuturor cetățenilor”.

De asemenea, liderul PNL acuză PSD de o „beție a puterii căpătată înainte chiar de a o exercita”.

„Încercarea de șantaj a celor din PSD asupra președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește desemnarea premierului ne pune serioase semne de întrebare în legătură cu bunele lor intenții în exercitarea puterii guvernamentale.

Totodată, ne arată și adevărata față a celor din majoritatea PSD-ALDE, care folosesc același principiu politic falimentar: ”Cine nu e cu noi este împotriva noastră!”

Și noi, ca și președintele Iohannis, recunoaștem votul popular, precum și majoritatea formată în Parlament.

Premierul propus de PSD și desemnat de președinte va fi nu numai prim-ministrul celor care au votat PSD, ci al tuturor românilor și va trebui să administreze treburile țării în interesul tuturor cetățenilor.

Este motivul pentru care îi cerem președintelui să-și ducă la îndeplinire prerogativele constituționale și să nu se lase intimidat de presiunile făcute de Liviu Dragnea &Co.

De asemenea, solicităm PSD să iasă din această beție a puterii căpătată înainte chiar de a o exercita și să adopte o conduită politică civilizată, întrucât România nu are nevoie de confruntări politice cu orice preț și pe motive inventate”, se arată în comunicatul lui Marian Petrache, citat de Psnews.

 

×
Subiecte în articol: Marian Petrache PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close