Antena 3 CNN Actualitate PSD a adus un manechin Superman în Parlament, în ziua votării moțiunii de cenzură

PSD a adus un manechin Superman în Parlament, în ziua votării moțiunii de cenzură

Un manechin de mărime naturală care îl reprezintă pe Superman a fost adus în Parlament de membri ai Partidului Social Democrat în ziua în care se votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

PSD a adus un manechin Superman în Parlament, în ziua votării moțiunii de cenzură
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2021   •   10:09

Statuia este o ironie la adresa premierului Florin Cîțu, care a postat pe Instagram un videoclip în care chipul actorului care îl interpretează pe Superman a fost schimbat cu chipul său.

Astăzi, Parlamentul României se va întruni în şedinţa reunită a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a dezbate şi a supune la vot moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu”.

Premierul Florin Cîţu a apreciat joi seara că are şanse mai mari de 50% ca Guvernul să supravieţuiască moţiunii de cenzură de marţi, potrivit Mediafax.

Cîțu, despre imaginile în care apare Superman: "Le pun şi râd de mine”

Întrebat dacă se consideră Superman, Florin Cîțu a spus că are simțul umorului și că este foarte sincer:

„Am simțul umorului, le pun și asta mi se pare bizar: că nu mai este simțul umorului în România. Le pun și râd de mine. Filmulețul cu Superman era așa de bine făcut, era distractiv și foarte bine a făcut. Sunt diferit poate de ceilalți (n.r -premieri) pentru că sunt foarte sincer.

Este un cont personal de Instagram, mi s-a părut distractiv și am pus acolo. Mă așteptam ca PSD, AUR sau USR să mă atace. Reacția lui Ludovic Orban mi s-a părut bizară, dar înțeleg că este acum în tabăra USR și PSD și trebuie să fie alături de ei”, a declarat Florin Cîţu.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close